Презентація книги Лариси Французової «Песочные переставляю» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Презентація книги Лариси Французової «Песочные переставляю»
Четвер, 17 Серпень 2017, 18:00
Переглядів : 427

17 серпня 2017 року о 18:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться презентація книги Лариси Французової «Песочные переставляю».

Лірична поезія Лариси Французової популярна серед читачів і в кожного викликає особливі спогади і емоції. У своїх віршах харківська поетеса розповідає про любов, віру, гармонію, подяку.

На презентації книги присутні зможуть насолодитися поезією відомої поетеси, задати питання.

Довідка. Лариса Французова народилася 2 травня 1971 року в Коктебелі. Закінчила Харківський Державний інститут культури за спеціальністю «бібліотекар-бібліограф». Літературною діяльністю стала займатися з 2006 року, з моменту проведення творчих вечорів. Випустила шість поетичних збірок: «Колиска любові - Коктебель»,2006 р., «Благо дарую!», 2007 р., «Стара фотографія», 2007 р., «За п'ять хвилин до виходу», 2009 р., «Гороскоп в віршах», 2010 р., «Намисто Ахматової», 2010 р., «Лавандові сни», 2015 р. Вірші видаються в періодичній пресі, а також звучать в репертуарі багатьох авторів-виконавців. Тематика: духовна, життєва, любовна лірика. З 5 листопада 2008 року - член клубу співаної поезії ім. Ю. Візбора.

Вхід на захід - 100 грн., книга в подарунок!

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад