Виставка світлин та живопису мистецького проекту «Життя на нулі» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Виставка світлин та живопису мистецького проекту «Життя на нулі»
Четвер, 28 Вересень 2017Переглядів : 2481

З 28 вересня по 10 жовтня 2017 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка світлин та живопису мистецького проекту «Життя на нулі».

Основна ідея проекту – показати героїзм звичайних українців, які стримуючи військову агресію ворога, ціною життя щоденно виборюють право своєї країни на незалежність.

Експозиція складатиметься зі світлин, живопису, проілюстрованої поезії, які народжені «на нулі», тобто на передовій, вогняному рубежі фронту. Проект позиціонується як мистецька платформа для українських воїнів, завдяки якій вони будуть «почутими» людьми, що досить мало знають про життя «на нулі». У творах, народжених війною, чітко проглядається біль та надія, якими сповнені душі воїнів. Перебуваючи в епіцентрі війни, вони не зачерствіли, не зламалися, не закрилися від світу – вони готові збагатити людей тим тяжким і одночасно життєствердним досвідом. Їхній дарунок усім нам – не тільки мирне небо, а й можливість через мистецтво відчути емоції людини "на нулі". Дуже важливо, що серед війни творчі особистості не лише зберегли внутрішнє світло і гармонію в собі, а й мали силу та потребу творити прекрасне. Творчість учасників проекту є противагою тим, хто переконує, що війна всіх ламає. Змінює всіх, але не всіх ламає!!! В експозиції будуть представлені роботи: фотографії Юрія Величко (позивний «Фотограф»), фотографії та вірші Максима Кривцова (позивний «Далі»), живопис Павла Кулика (позивний «Барклай»).

На відкритті виставки будуть присутні "Нескорені"- Анатолій Горбенко , позивний "Бугор" (м. Суми) та Роман Максимець, позивний "Іспанець" (м.Львів).

Організатори виставки - Волонтерська група за участю Лариси Артюгіної, Вітаутаса Бруверіса, Анатолія Горбенко, Інни Єрмакової.

Урочисте відкриття виставки – 28 вересня о 16.00

Вхід вільний.

Місце : м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Контакти : Тел.: (057) 725-12-46, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: ПН – СБ, 10.00 – 17.30, вихідний – субота, неділя. Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати крашанки