Обласний семінар-практикум «Петриківський розпис – традиції та сучасність» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Обласний семінар-практикум «Петриківський розпис – традиції та сучасність»
Вівторок, 12 Грудень 2017, 11:00
Переглядів : 355

12 грудня 2017 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва в рамках виставки петриківського розпису «Новорічне мереживо» відбудеться обласний семінар-практикум «Петриківський розпис – традиції та сучасність» для керівників гуртків і студій декоративно-прикладного мистецтва закладів культури Харківської області.

У семінарі передбачено теоретичну та практичну частини. Доповіді та майстер-клас для слухачів семінару підготували провідні фахівці з петриківського розпису та майстри народного мистецтва Харківської області.

Початок роботи семінару об 11.00, закінчення о 14.00

Реєстрація учасників семінару починається о 10.30, у приміщенні
КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва», за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

На семінар запрошуються всі зацікавлені особи.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46, 725-12-47. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Програма семінару

1.Доповіді

1. «Олександр Опарій: Петриківські мотиви у мистецтві декоративного розпису» Завершинський Валерій Валерійович, голова Асоціації дослідників фарфору та фаянсу.

2. «Петриківський розпис – традиції та сучасність» Вакуленко Тамара Олексіївна, Заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

3. «Розпис одягу» Вакуленко Олеся Олександрівна, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

4. «Роль петриківського розпису, як народного орнаментального мистецтва у розвитку дитини» Кошель Світлана Юхимівна, викладач Петриківського розпису Школи декоративно-ужиткового мистецтва креативного рукоділля «Шёлковый путь».

5. Майстер клас з петриківського розпису проводить Вакуленко Тамара Олексіївна, Заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

6. «Використання декоративного розпису в архітектурному середовищі сучасного міста» Вакуленко Олександр Сергійович, Заслужений майстер народної творчості України, голова Харківського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України

Місце : м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Контакти : Тел.: (057) 725-12-46, 725-12-47, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад