Фольклорний фестиваль зимового календаря «Святовид» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Фольклорний фестиваль зимового календаря «Святовид»
Неділя, 14 Січень 2018, 15:00
Переглядів : 547

14 січня 2018 року в Центральному парку культури та відпочинку імені Горького відбудеться Фольклорний фестиваль зимового календаря «Святовид», приурочений до одного з найважливіших празників зимового циклу – свята Василя або Старого Нового року. Слобожанські колядки, щедрівки, засівальні пісні у виконанні провідних фольклорних гуртів Харківської області лунатимуть на головній сцені парку з 15:00.

Участь у святковій програмі візьмуть близько 20 творчих колективів з різних куточків Харківщини, в репертуарі яких переважають автентичні твори – пісні, що впродовж століть звучали селами Слобідської України під час різдвяних та новорічних свят. На гостей фестивалю чекає двогодинна концертна програма, а також занурення в магічний світ українського Різдва та Нового року.

Галина Лук’янець, координатор фестивалю: «Ми намагаємося, наскільки це можливо, в рамках фестивалю зберегти справдешній народний дух зимових свят. Наші учасники – фольклорні колективи з різних районів Харківської області, де традиції збереглися найкраще аж до наших днів. Для харківчан та гостей міста ми створили рідкісну можливість доторкнутися до народної культури та стати не лише свідками, а й учасниками святкового дійства».

Історична довідка: Фольклорний фестиваль зимового календаря «Святовид» був започаткований 2006 року. Цьогоріч захід відбувається в рамках програми Фестивалю вертепів «Вертеп-Фест 2018».

Організатор – Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва в партнерстві з Центральним парком культури та відпочинку імені Горького та за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

Місце : Центральний парк культури та відпочинку імені Горького
Контакти : Тел.: (057) 725-12-49,e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства
e-max.it: your social media marketing partner

Назад

Сховати крашанки