Персональна фотовиставка Олени Долженко «ДАРУНОК БОГА» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Персональна фотовиставка Олени Долженко «ДАРУНОК БОГА»
Четвер, 12 Квітень 2018Переглядів : 5200

12 квітня – 5 травня 2018 року в художній галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде проходити персональна фотовиставка Олени Долженко «ДАРУНОК БОГА».

Фотовиставка «ДАРУНОК БОГА» - це запрошення у мандрівку Грузією. Існує така легенда, що нібито, створивши Землю, вирішив Господь розділити її між різними народами і запросив їх до себе. Грузини десь собі запізнились і, коли нарешті таки предстали перед Творцем, нічого на їх долю вже не залишилось. Не розгубившись, винахідливі підлесники відповіли Богові, що піднімали келихи з вином за його здоров’я і тому забарилися. Сподобалась Творцеві така відповідь. І віддав він грузинам дивовижний куточок Землі, який залишив для себе.

Так з'явилася в світі маленька, але неймовірно красива країна, в яку не можна не закохатись з першого погляду. Це лише легенда, але Грузію можна вважати справжнім небесним дарунком, бо тут є все: і високі гори, і сонячні долини, і тепле море, і багата земля, і сердешні люди. А Дарунками або Посланцями Бога тут називають гостей. І славнозвісна грузинська гостинність – зовсім не легенда, а самісінька правда!

У 2016 році Олена Довженко потрапила до Грузії вперше після довгої перерви і, повернувшись із багажем глибоких вражень, емоцій і гарних світлин, вирішила неодмінно продовжити далі відкривати цю дивовижну країну.

Далі було ще шість подорожей, всі чотири сезони, тисячі кілометрів дорогами і бездоріжжям, неймовірні зустрічі і пригоди. Були красиві міста зі старовинними і сучасними дивами, і місця високо за хмарами, яких майже не торкнулася цивілізація і куди потрапити щастить не кожному.

Саме ці місця – гірська Сванетія, Казбегі і майже невідома Тушетія - представлені на виставці. З радістю запрошуємо у мандрівку!

Довідка:

Олена Долженко. Фотограф-аматор. Народилась і живе в Харкові. Основні творчі напрямки - тревел-фотографія, репортаж.

Фотографувати та мандрувати світом почала ще в шкільні роки, але згодом це захоплення стало набагато більшим, ніж простим хоббі. У 2015 закінчила курс в авторській Фотошколі відомого майстра Володимира Оглобліна. Саме це стало початком її «дзеркальної ери», поштовхом для глибокого занурення у світ фотографії та відправним пунктом багатьох фотомандрів і фотопригод. Зараз фотографія і організація фототурів стали для Олени вже способом життя.

«ДАРУНОК БОГА» - перша персональна виставка Олени Долженко і її перший серйозний іспит...

Урочисте відкриття персональної фотовиставки Олени Долженко «ДАРУНОК БОГА» - 12 квітня о 17:00.

Під час роботи персональної фотовиставки Олени Долженко «ДАРУНОК БОГА» відбудуться наступні культурологічні заходи:

17 квітня о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 8. Лектор – доктор мистецтвознавства Шило О. В.

18 квітня о 16:00 – перегляд відеозапису концерту «Літнім вечором у Відні» (2014) з колекції Е.Г.Чайки.

19 квітня о 17:00 – творча зустріч з автором персональної фотовиставки «ДАРУНОК БОГА» Оленою Долженко.

24 квітня о 17:00 – лекція з циклу «Символізм Священних текстів», тема: "Символізм Корану. Сура 2. Корова. Частина 2». Лектор – кандидат філософських наук, релігієзнавець Н.В. Шелковая.

26 квітня о 17:00 – цикл зустрічей з психологом «Мистецтво жити», тема: «Психологічні аспекти здоров'я, зустріч 4». Лектор - психолог, філолог, журналіст Л.В.Северіна.

27 квітня о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво», тема: «Таємниця Дитинства: літературно-культурологічна післямова до виставки «Образ Дитини»».

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи);

Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00

Тел./Факс:(057) 717-10-40, (057)705-15-50; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сайт: www.culturа.kh.ua; Канал на You Tube - Харьковский областной центр культуры и искусства

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Назад

Сховати крашанки