Семінар «Сучасні тренди в роботі з культурною спадщиною як ресурсом розвитку» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Семінар «Сучасні тренди в роботі з культурною спадщиною як ресурсом розвитку»
Вівторок, 15 Травень 2018, 11:00
Переглядів : 388

15 травня 2018 р. об 11.00 в рамках соціокультурного проекту «Дивовижна Україна: містична країна» КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» спільно з кафедрою музеєзнавства і пам’яткознавства Харківської державної академії культури та ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» проводить семінар «Сучасні тренди в роботі з культурною спадщиною як ресурсом розвитку».

В програмі семінару:

1. «Платформа розвитку туризму в Харківській області» – Холодок В., директор ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», кандидат наук з державного управління.

2. «Історико-культурна спадщина – ресурс розвитку» – Жукова О., завідувач кафедри музеєзнавства і пам’яткознавства ХДАК, канд. іст. наук, доцент, автор проекту «Дивовижна Україна».

3. «Просування закладів культури у соцмережах» – Пєдан Т., Пєдан Н., бакалаври з музеєзнавства і пам’яткознавства ХДАК, куратори проекту «Дивовижна Україна».

4. «Підвищення туристичної привабливості пам’яток за рахунок використання міфів і легенд як елементів нематеріальної спадщини об’єктів» – Липова А., Дерій І., бакалаври з музеєзнавства і пам’яткознавства ХДАК, куратори проекту «Дивовижна Україна».

5. «Методика екскурсійного обслуговування об’єктів історико-культурної спадщини та історико-культурних ландшафтів» – Сторожик О., Демидюк О., бакалаври з музеєзнавства і пам’яткознавства ХДАК, куратори проекту «Дивовижна Україна».

Реєстрація учасників семінара починається о 10.30, за адресою: м.Харків, вул. Пушкінська, 62.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46

Місце : м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Контакти : Тел.: (057) 725-12-46, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати крашанки