Запрошуємо на «Моціон» – прогулянку серед пейзажів художника Олександра Брітцева | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 4 шт. )

Запрошуємо на «Моціон» – прогулянку серед пейзажів художника Олександра Брітцева

britsevЗ 20 листопада по 12 грудня 2014 року Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва запрошує здійснити моціон – пішу прогулянку серед живописних полотен відомого харківського художника Олександра Брітцева. Він запевняє: ви зможете не лише розширити свій світогляд, але й зміцнити здоров'я, бо споглядаючи мальовничі пейзажі, сповнені літнім сонцем горні та морські краєвиди, людина певно набуває позитивних емоцій, що у цей період пізньої осені відповідно поліпшує загальний стан людини. Тому свою персональну виставку живопису автор і назвав саме так: «Моціон».

Живопис Олександра Брітцева ґрунтується на глибоких традиціях академічного мистецтва. Широкий світогляд, глибока обізнаність у теорії мистецтва, велика практика та тонке відчуття кольору, світла, їх взаємодій, лінійно-графічних та мальовничих засобів дають художнику можливість втілювати свої ідеї у великій кількості живописних робіт.

На нинішній персональній виставці живопису «Моціон» будуть представлені близько 40 робіт, основна частина з яких – це пейзажі Криму, Чорногорії та Кавказу.

Творам Олександра Брітцева притаманні експресивний мазок, поєднання контрасту площин з фактурно-пастозним ліпленням форм та гладким письмом з лесіровками. Маляр активно використовує мастихін, що посилює відчуття матеріальності написаних предметів, підкреслює динаміку руху і глибину картинних перспектив. Творча енергія художника, працьовитість та велика кількість авторських прийомів письма дає можливість впевнено виразити пластичну форму предметів, передати матеріальність та глибину натури, глибокий колорит вражаючих красою краєвидів.

Урочисте відкриття виставки – 20 листопада 2014 року о 17.00. Вхід вільний.

Чекаємо Вас за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Довідка: Брітцев Олександр Миколайович народився 1984 р. у м. Донецьку. У 2011 р. закінчив Харківську академію дизайну та мистецтв, відділення «станковий живопис». Член Національної спілки художників України з 2013 р. Є одним із засновників творчої групи «ДеГраЖ», активним учасником багатьох міжнародних, регіональних, обласних та міських виставок та пленерів. Художник працює в жанрах пейзажу, портрету і натюрморту. У монументальному мистецтві виявляє свою творчість в розписах храмів України та Росії. Творчі роботи знаходяться в музеях та приватних колекціях України, Росії, Америки, Китаю, Індії.

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати крашанки