Запрошуємо художників, скульпторів, дизайнерів до участі у всеукраїнському арт-проекті "Сліди" | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Запрошуємо художників, скульпторів, дизайнерів до участі у всеукраїнському арт-проекті "Сліди"

slidiАрт-проект «Сліди» відбуватиметься з 29 травня по 26 червня 2014 року. Обласний центр культури і мистецтва запрошує до участі у проекті харківських художників, скульпторів, фотографів, дизайнерів, архітекторів та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

«Сліди на тілі... Сліди в душі... У відносинах... У пам'яті... В історії... У цивілізаціях... Під водою... На землі... В космосі... Відбитки ніг, рук, поглядів, думок, дій, сліди бездіяльності... Художники першими відповідають за те, що залишається після нас – за наші Сліди...»

Проект було започатковано у 2013 році в Донецьку. Тоді у ньому взяли участь більше 50 майстрів з Маріуполя, Краматорська, Харкова, Луганська, Запоріжжя, Львова, Івано-Франківська та інших українських міст. Виставки в рамках проекту «Сліди» пройшли у Донецьку, Маріуполі, Краматорську. У цьому році до проекту долучаються і галереї Харкова.

Головна мета заходу – продемонструвати приклади гострого художнього сприйняття навколишньої дійсності, способи її заломлення крізь представлення результатів різними візуальними засобами.

Для участі приймаються роботи, які відповідають концепції проекту.

Фотографії робіт та анкету надсилайте до 20 травня 2014 року на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Завантажити: Анкета

Довідки за тел. 700-35-73, 063-497-25-90.

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати крашанки