Події Євромайдану крізь призму об’єктива фотокореспондента | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Події Євромайдану крізь призму об’єктива фотокореспондента

maidanЗ 17 лютого по 23 лютого 2015 року Центр культури і мистецтва та творче об'єднання PhotoArt запрошують Вас відвідати виставку фотографії Мстислава Чернова «Майдан – мужність, воля та біль».

Виставка присвячена подіям, що відбувались у Києві з листопада 2013 по лютий 2014 року та призвели до глобальних змін в Україні. 50 фоторобіт автора, що будуть представлені на виставці, відображають різні події на Майдані: від мирних протестів до військових протистоянь та барикад.

Мстислав Чернов – український фотокореспондент, харків'янин. Близько 10 років займається фотографією, останні 6 роки знімав у більш ніж 40 країнах світу. Сьогодні він працює оператором в міжнародному агентстві Associated press. Автор робіт безпосередньо був учасником подій на Майдані.

Творче об'єднання PhotoArt – спілка професійних фотографів Харкова, творча діяльність яких направлена на розвиток і популяризацію харківської фотографії, як в України, так і за її межами. Основна функція об'єднання полягає в збереженні та примноженні фотографічної спадщини харківської культури на національному рівні.

Відкриття виставки відбудеться 17 лютого 2015 року о 16.00. Вхід вільний

 


Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

 

Час роботи виставки: з 10.00 до 17.30, неділя – вихідний

Довідки за тел.: (057) 700-35-73. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати крашанки