Виставка робіт творчої групи ХІХ Міжнародного рєпінського пленеру | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Виставка робіт творчої групи ХІХ Міжнародного рєпінського пленеру
Вівторок, 18 Вересень 2018Переглядів : 4424

З 18 вересня по 5 жовтня 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка робіт творчої групи ХІХ Міжнародного рєпінського пленеру.

До уваги відвідувачів будуть представлені роботи, що залишили учасники цьогорічного пленеру в дар місту Чугуїв. Це 15 митців з України, Фінляндії, Литви, Латвії та Росії: Кравченко Ірина, Єрьомін Борис, Дулін Єгор, Коваль Василь, Тужиков Ігор, Васкяліте Валентина, Онипченко Аліса, Павлишин Зоряна, Снісаренко Віктор, Пієтиля Сергій, Кукконнен Ярмо, Гарловициене Дануте, Лангздиня Сандра, Потапова Марія, Бобенчик Йосип.

З 2000 року в м. Чугуїв з метою вшанування пам’яті, збереження та популяризації рєпінських традицій реалістичного мистецтва проводиться Міжнародний рєпінський пленер. За дев’ятнадцять років існування пленеру в ньому брали участь 129 художників з України, Росії, Польщі, Республіки Білорусь, Німеччини, Китайської Народної Республіки, Латвії, Литви, Фінляндії, деякі були учасниками цього заходу неодноразово.

Дев’ятнадцятий чугуївський пленер пройшов у зовсім новому форматі. У цьому році місто Чугуїв стало одним із переможців Всеукраїнського проекту «Малі міста – великі враження», що проводився Міністерством культури України. Завдяки цьому ХІХ Міжнародний рєпінський пленер перевтілився в трьохтижневий туристичний фестиваль, участь в якому взяли не тільки мешканці Чугуєва, але і гості з інших міст України.

Відкриття виставки відбудеться 18 вересня о 16.00

Вхід вільний.

Місце : м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Контакти : Тел.: (057) 725-12-46, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя. Детальніше про подію – на сайті: culturа.kh.ua
e-max.it: your social media marketing partner

Назад

Сховати крашанки