Виставка робіт творчої групи ХІХ Міжнародного рєпінського пленеру | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Calendar of Events Print
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Виставка робіт творчої групи ХІХ Міжнародного рєпінського пленеру
Tuesday, 18 September 2018Hits : 4431

З 18 вересня по 5 жовтня 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка робіт творчої групи ХІХ Міжнародного рєпінського пленеру.

До уваги відвідувачів будуть представлені роботи, що залишили учасники цьогорічного пленеру в дар місту Чугуїв. Це 15 митців з України, Фінляндії, Литви, Латвії та Росії: Кравченко Ірина, Єрьомін Борис, Дулін Єгор, Коваль Василь, Тужиков Ігор, Васкяліте Валентина, Онипченко Аліса, Павлишин Зоряна, Снісаренко Віктор, Пієтиля Сергій, Кукконнен Ярмо, Гарловициене Дануте, Лангздиня Сандра, Потапова Марія, Бобенчик Йосип.

З 2000 року в м. Чугуїв з метою вшанування пам’яті, збереження та популяризації рєпінських традицій реалістичного мистецтва проводиться Міжнародний рєпінський пленер. За дев’ятнадцять років існування пленеру в ньому брали участь 129 художників з України, Росії, Польщі, Республіки Білорусь, Німеччини, Китайської Народної Республіки, Латвії, Литви, Фінляндії, деякі були учасниками цього заходу неодноразово.

Дев’ятнадцятий чугуївський пленер пройшов у зовсім новому форматі. У цьому році місто Чугуїв стало одним із переможців Всеукраїнського проекту «Малі міста – великі враження», що проводився Міністерством культури України. Завдяки цьому ХІХ Міжнародний рєпінський пленер перевтілився в трьохтижневий туристичний фестиваль, участь в якому взяли не тільки мешканці Чугуєва, але і гості з інших міст України.

Відкриття виставки відбудеться 18 вересня о 16.00

Вхід вільний.

Location : м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Contact : Тел.: (057) 725-12-46, e – mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя. Детальніше про подію – на сайті: culturа.kh.ua
e-max.it: your social media marketing partner

Back