Заступник міністра культури України зустрівся з керівниками обласних закладів культури міста Харкова | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Заступник міністра культури України зустрівся з керівниками обласних закладів культури міста Харкова

7

   1 жовтня 2015 року в Обласному організаційно−методичному центрі культури і мистецтва відбулася зустріч заступника міністра культури України Карандєєва Ростислава Володимировича з керівниками обласних закладів культури міста Харкова.

   На початку зустрічі директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Яцина Олег Анатолійович та директор Обласного організаційно−методичного центру культури і мистецтва Омельченко Людмила Григорівна презентували Ростиславу Володимировичу вишиту мапу Харківщини, у створенні якої брали участь майстри з усіх районів Харківської області.

6   У ході зустрічі обговорювалися проблемні питання галузі та шляхи їх вирішення, серед яких індексація заробітної плати, реалізація Закону про децентралізацію влади та інші.

   Після зустрічі заступник міністра відвідав урочистий захід присвячений Міжнародному дню музики, що відбувся у Харківському національну академічному театрі опери та балету 5імені М. В. Лисенка.

 

 

 

 

Сховати метелика