Відомі поети регулярно читатимуть свої вірші у харківській підземці | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

Відомі поети регулярно читатимуть свої вірші у харківській підземці

123794 700Презентація проекту "Поезія в метро" відбудеться 14 січня в Харківському літературному музеї. Харківські поети представлять вірші новорічної, різдвяної та просто зимової тематики. Перша частина проекту "Різдвяна поезія в метро" стартувала в кінці грудня: у вагонах метро з'явилися афіші з віршами українських поетів та інформацією про літературний музей. Надалі поети самі будуть читати свої вірші в підземці.

«Ця акція - досить дієвий спосіб заявити про існування сучасної поезії в Україні, звернути увагу харків'ян на талановитих поетів, а також розповісти про літературний музей», - повідомила заступник директора музею з наукової роботи Тетяна Трофименко.

На презентації проекту вірші читатимуть, зокрема, Анатолій Перерва, Сергій Жадан, Олена Рибка, Віктор Бойко, Ростислав Мельников, Анастасія Афанасьєва, Катерина Карунік, Люцина Хворост, Євген Журер та Ілля Ріссенберг.

За словами Татьтяни Трофименко, планується, що надалі в рамках проекту поети читатимуть вірші в метро. Такі акції приурочать до Дня святого Валентина і до Великодня, повідомляє SQ.