Філармонійний оркестр виступатиме на даху Історичного музею | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Філармонійний оркестр виступатиме на даху Історичного музею

12976Після завершення реконструкції будівлі Історичного музею на його даху будуть проходити концерти. Про це 4 квітня заявив на прес-конференції головний архітектор міста Сергій Чечельницький. Він зазначив, що заходи планується проводити після того, як до Історичного музею прибудують скляний куб і один з ярусів будівлі разом з дахом виявиться всередині прибудови.

«Будівля Історичного музею багатоярусна. Та частина будівлі, яка виходить на площу, виявиться всередині прибудови, і її покрівля буде функціональною. Ми плануємо, що там, наприклад, даватиме концерти оркестр нашої філармонії. Також заходи будуть проходити на першому поверсі і на балконах прибудови. Крім того, там можна буде випити кави», - зазначив Сергій Чечельницький.

Нагадаємо, раніше головний архітектор міста повідомляв, що реконструкцію Історичного музею виконають протягом двох років. Скляна прибудова до будівлі музею буде підсвічуватися блакитним кольором - для контрасту з основним кольором підсвічування пл. Конституції (жовтим підсвічуватимиться більшість будівель на площі, пам'ятник в центрі, ротонда на консерваторії, дерева і навіть лави та урни).

За словами Сергія Чечельницького, планується, що харків'яни побачать вечірню підсвітку будинків площі вже до серпня цього року.