До Євро-2012 у Харкові відкрилася сувенірна лавка | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

До Євро-2012 у Харкові відкрилася сувенірна лавка

DSC09290 resize24 квітня відбулося урочисте відкриття Обласної сувенірної лавки «Слобожанський сувенір», в якій представлено більше 100 виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва майже з усіх районів Харківської області.

«У Харківській області велика увага приділяється розвитку туризму, починаючи з проведення туристичних виставок до відкриття інформаційних пунктів у місцях прибуття гостей Харкова і області. Одним з таких елементів розвитку туристичної мережі в Харківській області є, власне, відкриття мережі сувенірних лавок, де представлені роботи харківських майстрів»,- розповів заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

Вироби слобажанських майстрівВ лавці надається перевага сувенірам зі слобожанською символікою – керамічні, дерев'яні вироби, картини, вишивка, бісероплетіння.

«Продаж сувенірної продукції ми розглядаємо ще й як елемент реклами Харківського регіону, - підкреслив начальник обласного управління культури Дмитро Кузнєцов.- Крім того, крамниця «Слобожанський сувенір» буде методичним центром для сувенірних лавок всього регіону. У подальшому подібні з'являться і в районах області».

Організатором виставки сувенірів виступає ОКЗ «Харківський обласний туристсько-інформаційний центр».

Обласна сувенірна лавка «Слобожанський сувенір» розташована за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх, вхід до обласної художньої галереї «Мистецтво Слобожанщини». Працюватиме сувенірна крамниця з 10.00 до 18.00, вихідні дні – субота та неділя.

altaltaltaltalt