Півфіналіст шоу «Україна має талант» дасть концерт до Дня Перемоги у Качанівській колонії | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Півфіналіст шоу «Україна має талант» дасть концерт до Дня Перемоги у Качанівській колонії

Kvarta-i-Mon-PartiБлагодійний концерт, присвячений Дню Перемоги, для засуджених жінок, які відбувають покарання в харківській Качанівської колонії (№ 54), дасть автор пісень і виконавець Олександр Кварта зі своїм творчим колективом, що завоював популярність після того, як виконав пісню «Сеньорита, я закоханий» в шоу «Україна має талант», де він дійшов до півфіналу.

Саме за цю пісню харків'янина Олександра Кварту називають «Людина-свято». У січні 2010 року в «Різдвяних зустрічах» його пісню «По дорозі до сонця» співала сама примадонна Алла Пугачова. У тому ж році Олександр Кварта виступив у фіналі конкурсу «Хвилина слави», який проходив у Москві.

Про візит артиста в Качанівську колонію повідомляли в прес-центрі Управлення Державної пенітенціарної служби України в Харківській області. Концерт розпочнеться травня опівдні. Нагадаємо, що в цій колонії зараз перебуває екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.