Більше сотні художників - в одному залі | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Більше сотні художників - в одному залі


altУ Харкові відкривається виставка майбутніх професіоналів: більше ста юних художників - учнів 6-ї дитячої школи мистецтв, представили свої роботи, виконані в різних техніках і жанрах. Живопис, композиція, графіка, сюжети відомих казок, квіти, натюрморти, пейзажі рідного міста, портрети - все це різноманіття картин об'єднано одним загальним поривом, загальною ідеєю і дивовижною енергетикою дитячих душ. Тут можна побачити твори, виконані гуашшю, аквареллю, пастеллю, тушшю, фломастерами, маркерами і олівцями.
Кожен з авторів прагне поділитися своїм світовідчуттям, втіленим в малюнках, і чекає, що відвідувачі виставки оцінять його творчість. Деяким з живописців ще не виповнилося і шести, але вони вже змогли заявити про свої здібності і беруть участь у виставці на рівні зі старшими школярами.
Виставку назвали «Натхнення» - це свого роду підсумок всіх знань, умінь і навичок, отриманих хлопцями та дівчатками в стінах дитячої школи мистецтв № 6. Про досить високий рівень робіт свідчить хоча б той факт, що виставка проводиться на одній із значущих виставкових майданчиків Харкова - в художній галереї «Маестро» ХНАТОБу.
Урочисте відкриття виставки - 25 червня 2012 року о 17.00, і вона буде діяти до 1 липня.