Стало відомо, як із Харкова можна потрапити на фестиваль «Червона рута - 2013» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Стало відомо, як із Харкова можна потрапити на фестиваль «Червона рута - 2013»


391443 111394192305557 954517302 nХІІІ Всеукраїнсьий фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута - 2013» проводить відбіркові конкурси в усіх регіонах України. У Харкові обласний відбірковий конкурс відбудеться 17 листопада 2012 р. в Харківському музичному училищі ім.Б.М.Лятошінського. "Червона рута" дає шанс молодим і невідомим стати популярним, модним і хітовим: лише потрібно заспівати три пісні українською мовою та показати оригінальне творче обличчя. І жодних вступних внесків.
Загальна кількість конкурсантів становитиме близько 3000 гуртів і солістів – це понад 5000 осіб з усіх областей України та АР Крим. Спеціально для участі у конкурсах буде створено і виконано близько 6 тис. нових пісень українською мовою. Вхід для глядачів також вільний.
Відбіркові конкурси проводяться за музичними жанрами: поп-, сучасна танцювальна, рок-, акустична, інша музика та український автентичний фольклор.
На кожному відбірковому конкурсі будуть визначені переможці, які виступатимуть у фіналі фестивалю у 2013 році в Києві та гідно представлятимуть свій регіон на всеукраїнському рівні.
Доречі, переважна більшість відомих, популярних в Україні та за її межами вітчизняних виконавців, відкриті «Червоною рутою»: Руслана, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Марія Бурмака, Віктор Павлік, Катя Чіллі, Альоша, гурти "ВВ", "Брати Гадюкіни", "Скрябін", "Тартак", "Плач Єремії", "Танок на майдані Конго", "Брати Блюзу", "Гайдамаки" та інші.
Довідково. Співорганізаторами відбіркового конкурсу у Харкові є управління культури і туризму ХОДА та Харківське музичне училище ім. Б.М.Лятошинського. Конкурс проходить за підтримки Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту та Головного управління освіти і науки ХОДА.
Заявки на участь у конкурсі приймаються в Харківському музичному училищі ім. Б.М. Лятошинського (вул. Червоношкільна набережна, 1-А). Телефон для довідок: 732-94-42; ел. адреса для отримання форм заявок: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Дирекція фестивалю «Червона рута»: 01033, м.Київ - 33, а/с 50, тел. (044) 360-75-26, (067) 445-57-87, (066) 880-38-32, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; сайт: www.chervonaruta.info