Після Євро-2012 розширився виїзний туризм, тепер потрібно розвивати в'їзні та внутрішні маршрути | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

Після Євро-2012 розширився виїзний туризм, тепер потрібно розвивати в'їзні та внутрішні маршрути


altПро це заявив начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов 27 вересня на конференції, присвяченій підсумкам проведення Євро-2012 і перспективам розвитку туризму, що проходила на базі «Міжнародного аеропорту «Харків».

Присутні на конференції представники туроператорів відзначили, що завдяки Євро-2012, до якого був побудований сучасний аеропорт, у Харкова значно підвищилися можливості з розширення туристичних маршрутів. В результаті додався ряд країн і зросла кількість рейсів в країни ближнього і далекого зарубіжжя, куди тепер можна літати прямо з Харкова.

«Це добре, що виїзний туризм у нас активно розвивається, проте потрібно думати і про розвиток в'їзного та внутрішнього туризму, - зазначив начальник управління культури та туризму облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов. - У нас є, що показати і іноземцям, і жителям інших міст України. Та й харків'яни часом не знають, які туристичні перлини є на нашій Слобожанській землі. Потрібно шукати шляхи, як зацікавити потенційних туристів. Тим більше що проведення Євро-2012 показало, що наш аеропорт може прийняти одночасно велику кількість пасажирів, і зараз він недовантажений».

Питання стратегічних напрямків розвитку внутрішнього і в'їзного туризму найближчим часом планується винести на обговорення за участю представників турагенств, обласної влади, туристсько-інформаційного центру.