Гран-прі ХVIII фестивалю пісні «Золота осінь» отримала юна виконавиця Оксана Соболєва | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Гран-прі ХVIII фестивалю пісні «Золота осінь» отримала юна виконавиця Оксана Соболєва


zolot2У приміщенні Палацу культури «Хімік» м. Первомайський 6-7 жовтня 2012 року відбувся ХVIII фестиваль естрадної пісні «Золота осінь». У фестивалі брали участь виконавці - солісти з 13-ти районів та 4-х міст Харківської області (по 2 виконавці від кожного).

Перший фестивальний день був дуже насиченим. У яскравому театралізованому пролозі свята під час урочистого відкриття фестивалю танцювальні колективи Палацу культури привітали глядачів хореографічною композицією. Голова м. Первомайського С. Теплицький поздоровив усіх гостей та учасників конкурсу із святом пісні і побажав успіху виконавцям.

Ведучі запросили на сцену усіх конкурсантів, представляючи кожного з них, і усі разом виконали гімн фестивалю. Після цього пролунав феєрверк та у залу полетіло безліч повітряних кульок.

Конкурсні виступи відбувались за двома віковими категоріями: перша - від 16 до 21 року, друга - від 22 років у двох відділеннях.

Урочисте відкриттяУ першому відділенні конкурсанти співали пісні з кінофільмів ХХ сторіччя. Звучали пісні українською, російською та англійською мовами. У другому відділенні виконувались пісні за власним вибором .

Усі конкурсанти достойно представили свої райони і міста. Вокальний рівень був дуже високим. У кожній віковій категорії було присуджено нагороди за І, ІІ, ІІІ місця, гран-прі тільки у першій. Також були визначені переможці у номінаціях : «Краща пісня із кінофільмів ХХ сторіччя» та «Надія конкурсу».

У першій (молодшій) віковій категорії нагороди отримали:

Гран- прі - Оксана Соболєва (м. Первомайський)

І місце - Інна Дриль (Великобурлуцький р-н)

ІІ місце - Микита Ліхтін (Куп'янський р-н)

ІІІ місце - Ярослав Федоренко (Барвінківський р-н)

У другій (старшій) віковій категорії нагороди отримали:

І місце - Володимир Федоренко (Барвінківський р-н)

ІІ місце - Євген Осипенко (м.Лозова)

ІІІ місце - Людмила Мітільова (м.Ізюм)

Загальне фото конкурсантівУ номінаціях нагороди отримали:

«Краща пісня із кінофільмів ХХ сторіччя» - Олександр Сталінський (Чугуївський р-н)

«Надія конкурсу» - Єлизавета Гридасова (Великобурлуцький р-н).

У другий день фестивалю відбулись : церемонія нагородження переможців конкурсу дипломи і цінними призами та великий гала-концерт.

Захід проводився підтримки Харківської обласної державної адміністрації, Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва та Первомайської міської ради.