"Харьковская сирень. PS": у жовтні харків'янам покажуть 4 сучасних російських фільми | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

"Харьковская сирень. PS": у жовтні харків'янам покажуть 4 сучасних російських фільми


Кадр з фільму «Спокута»Дні російського кіно пройдуть 17-20 жовтня в Харкові в рамках проекту "Харьковская сирень. PS". У них візьмуть участь російські актори Микола Бурлак, Тимофій Федоров, Андрій Руденський, Світлана Тома, Лариса Лужина і Сергій Новожилов. Вони привезуть чотири сучасних фільму: "Поручик Ромашов", "Спокута", "Все для Єви" і дитячу стрічку "Шукачі скарбів".

Як повідомила начальник управління преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич, фільми демонструватимуться в кінотеатрі ім. Довженка, вхід на покази - вільний. Розклад сеансів складається.

Поки лише відомо, що 17 жовтня о 17.00 у кінотеатрі розпочнеться зустріч акторів з глядачами, після чого буде показаний фільм "Поручик Ромашов", а "Шукачів скарбів" покажуть 20 жовтня.

Дні російського кіно пройдуть за підтримки посольства Росії в Україні, мінкультури України та харківського губернатора Михайла Добкіна.

Сховати крашанки