Німці будуть «драматизувати» в Харкові | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Німці будуть «драматизувати» в Харкові

 8-12 листопада у Харкові в кінотеатрі «Боммеръ» пройде 18-й фестиваль «Нове німецьке кіно». Харків’янам покажуть підбірку кращих німецьких кіно-прем’єр за останній рік. Домінуючим жанром у цьому році є драма.

Фільм «Невидима» режисера Крістіана Швохова розповідає про сором’язливу акторку-аматорку, яка отримує свою першу роль у знаменитого театрального режисера.

«Якщо не ми, то хто» - перший художній фільм Андреаса Вайля, який до цього працював у жанрі документалістики. Сюжет розповідає про молодого письменника, який з подружкою вирушає з провінції підкорювати Берлін.

 Фільм «Барбара» Крістіана Петцольда розповідає про молоду німку, яка замість того, щоб отримати дозвіл на виїзд з країни, була вислана на роботу до провінціальної лікарні. Події розгортаються у 80-х роках у Східній Германії.

     «Що залишаеться» Ханса-Крістіана Шмида – сімейна драма про те, як двоє синів вирішують навідати своїх батьків, але їх чекає великий сюрприз.

Довідка. «Нове німецьке кіно» - один з найдавніших фестивалів в Україні, який організовують Гете-інститут та Посольство Німеччини в Україні. За минулі роки німці похвастались такими стрічками свого національного кінематографу: «Земля достатку» та «Зйомки в Палермо» Віма Вендерса, «На іншій стороні раю» та «Душевна кухня» Фатіха Акіна, «Любов утрьох» Тома Тиквера та ін.

Більше інформації про програму фестивалю та розклад сеансів дивіться на сайті кінотеатру.