Соліст ТНМК зіграє хіп-хоп на фаготі у складі харківського симфонічного оркестру | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Соліст ТНМК зіграє хіп-хоп на фаготі у складі харківського симфонічного оркестру

TNMK2Поєднання музичних жанрів по-харківськи: хіп-хопери з ТНМК зіграють з симфонічним оркестром «Слобожанським». Перша репетиція відбулася у великому залі Харківського національного університету мистецтв ім. Котляревського.

У репетиції в Харкові брав участь соліст ТНМК Олег Міхайлюта, відомий шанувальникам під псевдонімом Фагот. За задумкою організаторів, на спільному концерті симфонічний оркестр виконуватиме пісні групи. Нова програма стартує на початку весни 2013 року.

TNMK3«Треба допрацьовувати деякі нюанси, але це ж перша репетиція. Треба просто працювати, репетирувати,- сказав Олег Міхайлюта. - Я дуже давно хотів виступити з симфонічним оркестром, але все якось не складалося, а тепер все склалось».

До речі, випускник Харківського університету мистецтв Фагот обіцяє шанувальникам, що на презентації програми зіграє на однойменному музичному інструменті.

Відеосюжет про репетицію дивіться тут.