14-річна харків’янка Маша Кондратенко дійшла до фіналу музичного телепроекту каналу 1+1 "Голос.Діти" | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

14-річна харків’янка Маша Кондратенко дійшла до фіналу музичного телепроекту каналу 1+1 "Голос.Діти"

Мария КондратенкоУчениця харківської дитячої музичної школи імені В. Сокальського Марія Кондратенко увійшла в дев’ятку фіналістів музичного телевізійного проекту «Голос. Діти» і тепер змагається за головний приз проекту – навчання у Музичній академії в Лос-Анжелесі та 50 тисяч гривень. Подивитися фінал "Голос. Діти" та повболівати за землячку можна у неділю, 6 січня, на телеканалі «1+1».

Шоу «Голос. Діти» - це не перший серйозний конкурс, у якому приймає участь Марійка. Уже п'ять років - буквально з першого сезону - вона бореться за право виступити в проекті «Україна має талант», в 2011 році брала участь в «Шоу № 1» на телеканалі «Інтер» та пройшла майже до фіналу. В 2012 році, не зважаючи на застуду, вона стала переможницею «Караоке на майдані» на фестивалі «Печенізьке поле».

В теле-проекті «Голос. Діти» Марію на кастингах відібрав продюсер Костянтин Меладзе. Вона ввійшла в сотню учасників і нарешті потрапила до фіналу.

Марія співає на багатьох мовах - польській, німецькій, англійській, французькій. В минулих двох турах відбору вона виконувала пісні з репертуару Эдіт Піаф – «Padam... Padam..» та «Non, je ne regrette rien». Харизматичне виконання французького шансону стало запорукою її успіху у зіркових тренерів та на народному смс-голосуванні.

Тепер Марія Кондратенко змагатиметься за гран-прі проекту – навчання в престижній Музичній Академії в Лос-Анжелесі та 50 тисяч гривень.

Фінал телевізійного проекту можна подивитися у прямому ефірі 6 січня о 20:00 на каналі «1+1». Також можна буде взяти участь у смс-голосуванні і підтримати нашу землячку.

Довідка. "Голос. Діти"- це адаптація голандського формату компанії Talpa ("Тальпа") The Voice Kids. Перший етап шоу - це сліпі прослуховування. Зіркові тренери слухають виконавців, сидячи спиною до сцени. Їхнє завдання – відібрати по 15 голосів до своїх команд. Після цього приходить черга баттлів і в кожній команді залишається по 5 учасників. Фінальні виступи маленьких співаків країна побачить у прямому ефірі. Зірковими тренерами шоу стали Світлана LOBODA, Олег Скрипка та Тіна Кароль.

 

Сховати крашанки