Учні художньої школи ім. Рєпіна отримали почесні відзнаки на польському конкурсі дитячої творчості | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Учні художньої школи ім. Рєпіна отримали почесні відзнаки на польському конкурсі дитячої творчості


Shkola repina222 грудня 2012 року у галереї Харківської дитячої художньої школи № 1 ім. І.Є. Рєпіна відбулося вручення дипломів та призів переможцямVI Міжнародного Конкурсу Творчості Дітей та Молоді "ZAWSZE ZIELONO, ZAWSZE NIEBIESKO" («Завжди зелено, завжди синій»), який пройшов у польському місті Торунь у 2011році.

Основною метою конкурсу було пробудження інтересу його учасників до проблем охорони навколишнього середовища та оточуючої нас природи. У конкурсі брало участь близько 23 тисяч робіт з 50 країн світу.

До складу міжнародного журі, яке оцінювало роботи, увійшли художники, педагоги і теоретики мистецтва з Болгарії, Чехії, Словаччини, України та Польщі. Вони відібрали для виставки в м. Торунь 1251 кращу роботу.

Серед нагороджених дітей були і харків’яни, учні ХДХШ №1 ім. І.Є. Рєпіна – Михайло Росляков (викладач – Десятова О.А.) і Вероніка Ярмош. Михайло посів перше місце в конкурсі "ZAWSZE ZIELONO, ZAWSZE NIEBIESKO 2011" та отримав золоту медаль та диплом. Вероніка за участь у конкурсі була нагороджена почесним дипломом.