«Зимовий Есхар-2013» запрошує до участі любителів та виконавців авторських пісень | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

«Зимовий Есхар-2013» запрошує до участі любителів та виконавців авторських пісень

gitara-Фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар-2013» відбудеться 25 та 26 січня 2013 року на Чугуївщині. Бажаючі можуть приєднатися до фестивалю авторської пісні «Зимовий Есхар-2013” на будь-якому його етапі як в якості глядачів, так і учасників.

Він проходитиме вже 19-й раз, і мета його залишається незмінною – популяризація та пропаганда авторської пісні,   виявлення та заохочення кращих творчих колективів, талановитих авторів і співаків цього жанру та залучення молоді до високої поезії й проникливої пісні під гітару. За 2 дні барди дадуть 4 концерти.

Розпочнеться свято авторської пісні о 18.00 в Чугуївському районному будинку культури великим концертом відомих московських виконавців: Вадима та Валерія Міщуків, Галини Хомчик, Сергія Хутаса та Олександра Мірзаяна. Цей проект під назвою «Пісні нашого століття» і є «родзинкою» традиційного для району фестивалю. Знані на теренах СНГ барди співатимуть вже класичні пісні В.Висоцького, Б.Окуджави, Ю.Візбора, О.Городницького, Ю.Кіма та інших.

Особливо насиченим буде другий день. З ранку там же в будинку культури відкриються творчі майстерні. Кращі зразки художньо-музичної й поетичної творчості відберуть вже визнані в Україні та близькому зарубіжжі автори: Ольга Подлєсна та Олександр Мельник з Харкова, Вадим Волков з Рівного, Антон Ворожейкін з Луганська, Ігор Лі з Артемівська та Олександр Єфремов з Воронежа. Процес спілкування та обмін досвідом має велике значення для розвитку творчого потенціалу авторів і виконавців. Для участі у фестивалі вже надійшли заявки від наших старих та нових друзів з різних куточків України, Росії та Білорусі.

Жителі селища Есхар та всі бажаючі можуть послухати концерт наших гостей в Есхарівському будинку культури. Він розпочнеться о 15.00.

Ввечері о 18.00 на любителів авторської пісні чекає гала-концерт в Чугуєві. Учасники фестивалю отримають  пам’ятні подарунки та дипломи. Але й це ще не все. З 20.00 у будинку культури виступатимуть почесні гості фестивалю та керівники творчих майстерень.

Незмінною залишиться «Чайхана» – своєрідний бардівський капусник, де у тісному колі та невимушеній атмосфері прозвучать найвеселіші та найвідоміші пісні. Можливо, на задану актуальну тему. «Чайхана» відбудеться в районному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій.

Контактні телефони:

0502209766 – Валентина, 0503009844 – Валерій.

Сховати крашанки