Розкрити свій «голос предків» можна на харківських майстер-класах з етновокалу від Наталії Сербіної | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Розкрити свій «голос предків» можна на харківських майстер-класах з етновокалу від Наталії Сербіної

Serbina print2З 31 січня до 2 лютого 2013 року в Харкові відбудуться майстер-класи з українського автентичного співу від української етноспівачки, музиканта, фольклориста, педагога етновокалу Наталії Сербіної.

Наталія Сербіна глибоко вивчає феномен українського лірництва у його музичних проявах, виконує псальми під колісну ліру, а в експедиціях останніх років знаходить факти присутності жінок у середовищі українських старців-лірників.

У 2011 році вийшов перший сольний альбом артистки – «Ой вийду я на ту гору високу», де представлені зібрані Наталією сольні ліричні пісні Полісся та псальми. Концерти співачки часто проходять у формі бесід із слухачами, де кожен може отримати відповідь на питання про український фольклор.

На майстер-класах у Харкові в Наталії можна буде дізнатися секрети її майстерності, розкрити свій справжній голос, яким співали наші предки, навчитися володіти своїм голосом, та зрозуміти, як його вдосконалювати.

Тільки три вечора відведені під майстер-класи - 31січня та 1-2 лютого в Indie, з 19:00 до 22:00. Кожний учасник майстер-классу отримає подарунок від Наталії Сербіної – її  CD "Ой вийду я на ту гору" (2011 рік).

3 лютого  о 19:00 в арт-кафе Агата відбудеться сольний концерт Наталії Сербіної. У програмі концерту - пісні з її записів, що розповідають про людські пристрасті, біль розлуки й втрати, потребу любові й милосердя. Вхід на концерт – 50 гривень.

Попередня реєстрація учасників обов'язкова та здійснюється за тел. 050 812 9019, або  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Кількість учасників обмежена.

Довідка. Наталія Сербіна  (Київ) – українська етноспівачка, музикант, фольклорист, педагог етновокалу, керівник гурту «Стріла». Її унікальний за красою, силою та тембром голос добре знають в Україні і за кордоном. Фольклором займається 18 років. Збираючи старовинні українські пісні по селах Центральної України та виконуючи їх так, як співали наші бабусі й прабабусі.