«На крилах Мельпомени»: в кінці квітня театральні колективи з усієї області «злетяться» до Харкова | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

«На крилах Мельпомени»: в кінці квітня театральні колективи з усієї області «злетяться» до Харкова

 2Фестиваль-конкурс аматорських театральних колективів «На крилах  Мельпомени» пройде в Харкові 19-21квітня 2013 року. Конкурс проводиться в один тур у  ОКЗ «Харківський театр  для дітей та юнацтва» (вул. Полтавський шлях, 18). Заявки на участь надаються до 1 квітня. Організотором виступає КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва».

Фестиваль-конкурс проводиться з метою розвитку аматорського театрального мистецтва, підтримки театральних колективів, пошуку талановитих акторів-аматорів. Організатори обіцяють зробити все можливе, щоб захід був проведений на високому рівні.

«Глядачі повинні відчути, що потрапили у справжній театр,– прокоментував директор Харківського обласного театру для дітей та юнацтва Андрій Гапонович.– Тому під час проведення фестивалю між виступами буде звичний антракт на півгодини для зміни лаштунків, а кожен відвідувач отримує програмку вистави театрального колективу. Керівництво театру, зі своєї сторони, гарантує, що білети на фестивальні вистави будуть дешевші, ніж на покази нашого театру».

У  конкурсі можуть взяти участь дорослі та дитячі  аматорські театральні колективи з виставами різних жанрів, напрямків, стилів. Вік учасників конкурсу не обмежений. До конкурсу запрошується один (найкращий) колектив від району або міст Харківської області.

Репертуар колективів повинен містити найкращі зразки української і світової класичної драматургії та сучасних творів.

На конкурс колективи представляють одноактну п'єсу, завершений уривок з вистави, естрадну програму (для театрів – мініатюр) тривалістю до 30 хвилин.

Участь у фестивалі-конкурсі безкоштовна. Витрати на відрядження учасників і супроводжуючих їх осіб за рахунок організацій, що відряджають.

Форма заявки.

Заявки на участь надаються до 1 квітня  2013 р. за адресою:

61002, м.Харків,  вул. Пушкінська, 62, ОКЗ  «Обласний організаційно-методичний  центр культури і мистецтва», оргкомітет фестивалю-конкурсу  «На крилах Мельпомени»

тел./факс: (057) 728-16-47, електронна адреса: oblculturе@rambler.ru

Сховати крашанки