У Парижі відкрили перший закордонний туристсько-інформаційний пункт Харківськоі області | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

У Парижі відкрили перший закордонний туристсько-інформаційний пункт Харківськоі області


a 36fc232aЗгідно з попередніми домовленостями про про співпрацю, 28 червня у Парижі на базі Культурно-Інформаційного Центру Посольства України у Франції відкрито перший закордонний туристсько-інформаційний пункт Харківськоі області.

Зокрема було підписано угоду про співпрацю між Lycée des Métiers d'Hôtellerie Jean Drouant, Association Franco-ukrainienne de Paris, Directrice Bagnoles de l"Orne Tourisme, Харківським торговельно-економічним коледжем Київського національного торговельно-економічного університету та Харківським обласним центром туризму.

«Ця угода направлена на зміцнення взаємодії сторін, направленої на підвищення обізнаності жителів м. Париж (Франція) про науковий, туристичний, освітній, культурний, рекреаційний потенціал Харківської області, розвиток освітніх зв'язків між професорсько-викладацьким складом навчальних закладів, мобільності студентів, а також туристичних зв'язків між Сторонами», - підкреслив директор Харківського обласного центру туризму Денис Дармостук.