«Музи і діти» зберуться разом у Дергачах на Відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Музи і діти» зберуться разом у Дергачах на Відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості

 DSC2532 resizeВідкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» відбудеться 1,2,8 лютого 2014 року (фінал – 16 березня 2014 року) в Дергачівському районному Будинку культури (м. Дергачі, Харківська область). До участі запрошуються дитячі вокальні та хореографічні колективи.

Фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» проводиться з метою виявлення нових талановитих виконавців, підвищення художньої майстерності виконавців, залучення до вокального та хореографічного мистецтва обдарованих дітей та молоді, привернення громадської уваги до проблем дозвілля дітей та підлітків, особливо з соціально незахищених сімей, дітей-сиріт та інвалідів, сприяння їх подальшому професійному самовизначенню, вдосконалення форм та методів культурно-масової роботи, розширення творчого спілкування юних аматорів.

Учасниками фестивалю-конкурсу можуть бути вокальні і хореографічні колективи з різних куточків Харківської області, областей України та ближнього зарубіжжя віком від 4-х до 18 років.

Конкурсна програма проводиться у двох номінаціях:

- вокал (соло, дует, тріо, ансамблі);

- хореографія (бально-спортивний, народний, стилізований, естрадний танок).

Склад журі формується організаційним комітетом конкурсу-фестивалю і складається з заслужених артистів України, діячів культури України, викладачів провідних музичних закладів області, регіонів України та ближнього зарубіжжя.

Всі учасники отримують дипломи, сувенірну продукцію за участь у конкурсі в день конкурсу. Учасники фіналу нагороджуються дипломами переможців (І, ІІ, ІІІ ступенів) та дипломами фіналістів у кожній віковій категорії окремо, а також пам'ятними подарунками, сувенірами за спонсорські та реєстраційні кошти.

Для участі у конкурсі-фестивалі подається заявка за формою:

Завантажити: Заявка

Заявки надсилати факсом: (05763) 2-05-19 (факс) 3-01-23, 096-230-73-64 або по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду – прийом заявок.

Термін прийняття заявок:

- вокал – до 24 січня 2014 р.

- хореографія – до 30 січня включно 2014 р.

Заявки, подані пізніше зазначених дат без відповідних документів, які вказані в положенні, прийматися та розглядатися не будуть.

Довідки за телефонами: (05763) 2-05-19 (факс)

Email:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сховати крашанки