XVIII Відкритий фестиваль традиційної народної культури «Кроковеє коло» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

XVIII Відкритий фестиваль традиційної народної культури «Кроковеє коло»

kk19 web

 

XVIII Відкритий фестиваль традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді відбудеться у Харкові цієї весни. Змагання фольклорних колективів і солістів, конкурс традиційних художніх ремесл та науково-практична конференція зберуть разом близько 500 школярів і студентів, закоханих у народне мистецтво. Завершиться фестиваль 12 травня заключним гала-концертом на сцені Центрального парку культури та відпочинку ім. М. Горького.

До участі у фестивальних заходах запрошуються вихованці народознавчих гуртків і художніх студій, учні музичних шкіл, учасники фольклорних колективів та школярі, залучені до наукової роботи. Останній термін зголошення – 20 березня 2019 року. Детальні умови та порядок проведення фестивалю зазначені в Положенні.

Організатори: Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва та Спілка етнологів і фольклористів міста Харкова за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Сховати метелика