Вікно у Дивосвіт | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Вікно у Дивосвіт

afisha vikno u divosvit

21 березня 2019 року о 16 годині у Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться відкриття виставки писанок «Вікно у Дивосвіт».

В експозиції буде представлено колекцію копій писанок професора М.Ф. Сумцова, а також роботи сучасних майстрів, членів Харківського міського клубу писанкарства імені А.П. Овчаренко (загалом понад 700 експонатів).

Відвідувачі виставки побачать традиційні українські писанки та різні види орнаментованих яєць, серед яких і дерев’яні яйця з різьбою та інкрустацією, і розписані на кераміці, і навіть бісерки-восківки. Гармонійним доповненням до писанок стануть картини на весняну тематику художниці та члена клубу писанкарства Тетяни Золотарьової.

Харківський міський клуб писанкарства було створено при Центрі «Слобожанщина» у 1993 році. Від самого початку клуб очолила Алла Павлівна Овчаренко (1939-2013), викладач образотворчого мистецтва, талановитий організатор і педагог. Об’єднавши навколо себе харків’ян різного віку та професій, від учнів до пенсіонерів, вона стала для них не лише наставником у писанкарстві а й другом на все життя і саме тому клуб носить її ім’я.

Завдяки співпраці з членом Харківської організації Спілки дизайнерів України Вікторією Аністаровою, до кожної виставки створюються неповторні композиції, що поєднують народні традиції з сучасними тенденціями.

Відкриття виставки відбудеться 21 березня о 16.00.

Вхід вільний.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46, (057) 725-12-47;

Детальніше про подію – на сайті: https://www.cultura.kh.ua

Сховати метелика