Стартував прийом робіт на щорічний обласний літературний конкурс ім. О.С.Масельського | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Стартував прийом робіт на щорічний обласний літературний конкурс ім. О.С.Масельського

1409

До 15 жовтня 2020 року триває прийом робіт для участі в    XIV обласному  літературному конкурсі  ім. О.С. Масельського. Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини.

Конкурсні роботи розглядаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Юні літератори (віком до 18 років)  та митці (які є членами Національної спілки письменників України або Національної спілки журналістів України) подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Для участі у конкурсі необхідно надати виключно в електронному варіанті наступні матеріали:

текст,  відповідно до обраних(ої) автором номінацій(ї);контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну скриньку) та  біографічні дані;за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Переможців очікує премія:

у номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія», винагорода становить  відповідно: за  І місце – 7 тис грн, за ІІ місце – 5 тис грн, за ІІІ місце – 3 тис грн. По одному переможцю (в підномінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія») в номінаціях „Учнівська молодь”, „Майстер слова” – отримають премії по 7 тис грн  Нагородження переможців традиційно проходить у грудні.

Зміни до Положення про обласний літературний конкурс ім. О.С. Масельського прийнято обласною радою 31 серпня 2017 року та  опубліковано на офіційному сайті  обласної ради – http://.www.oblrada.kharkov.ua  , розділ «Конкурси, гранти».

Твір, що надається на конкурс (слід зазначити, що в номінації «Поезія» усі вірші одного автора вважаються одним твором) та інформацію про себе, кожен в окремому файлі, слід надсилати на е-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  .

За бажанням електронний носій  можна надіслати   на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, - з поміткою «Конкурс на кращий літературний твір ім. О.С.Масельського» або передати власноруч за тією ж адресою.

У разі виникнення питань, можна звернутися за тел.: (057) 700-53-29, 715-72-20, 095-404-47-55.

Сховати метелика