Творча зустріч з автором персональної виставки графіки Сніжаною Пєчковською | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творча зустріч з автором персональної виставки графіки Сніжаною Пєчковською

 1 04 tv vstre4a

1 квітня 2021 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч з автором персональної виставки графіки Сніжаною Пєчковською.

Полотна Сніжани Пєчковської – це цілий світ символів, образів, почуттів. Виконані у цікавій авторській техніці, вони поєднують у собі і деталізований малюнок, і легкість акварельних плям, абстрактність, і, водночас, риси народного, наївного мистецтва, і сучасний погляд на естетику.

Роботи художниці є відображенням внутрішніх станів авторки, її власного погляду на оточуючий світ. Багатофігурні композиції підсилюються колористичними рішеннями, різними, в залежності від характеру тієї чи іншої роботи. Картини хочеться роздивлятись, досліджувати, відкривати в них щось нове. Не дивлячись на дуже особисту складову, творчість художниці викликає багато асоціацій, через які глядач може виявити в ній те, що знаходить відклик у його душі.

На творчій зустрічі Ви зможете ближче познайомитися з роботами художниції, дізнатися про її творчий шлях, особливості авторської техніки, художні експерименти та подальші творчі плани, а також задати питання, які вас цікавлять.

Увага! Через карантинні обмеження, кількість відвідувачів заходу не повинна перевищувати 15 осіб! Вхід за попереднім записом за телефоном: (057) 7051550 (дзвінки приймаються під час роботи галереї, ВТ-СБ з 11.00 до 19.00) та через електронні ресурси галереї:

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;

Facebook: Мистецтво Слобожанщини;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna;

Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під’їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).

 

Сховати метелика