Стартує обласна акція зі збору традиційних дитячих ігор Харківщини «ГРАЙМО!» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Стартує обласна акція зі збору традиційних дитячих ігор Харківщини «ГРАЙМО!»

 graimo

Латка, квачик, козаки-розбійники – в які ігри грали діти в нас на Харківщині?

Це ж так цікаво! У вік комп’ютерних ігор не лише доторкнутися до живих та жвавих ігор, у які грали наші батьки і діди, а й пограти у них, знайти цікавий досвід, отримати заряд позитиву.

Стартує обласна акція зі збору традиційних  дитячих ігор Харківщини «ГРАЙМО!». Пропонуємо молодшому поколінню Харківщини пограти в ігри, в які грали їхні прабабусі та прадідусі.

Зверніть увагу: ігри треба зафіксувати письмово та відтворити ігрову ситуацію на відео. Тобто гру ви зможете випробувати зі своїми друзями.

Запис ігор від старшого покоління і участь у їх відтворенні мають робитися жителями тих населених пунктів, де зафіксували гру. Всі записувачі, інформанти та дитячі колективи-відтворювачі ігор будуть відзначені дипломами за участь у акції.

Презентація найбільш цікавих варіантів традиційних дитячих ігор Харківщини відбудеться на обласному святі до Дня захисту дітей.

За результатами нашого спільного дослідження буде створено електронний і паперовий варіант збірки традиційних дитячих ігор Харківщини «Граймо!». Біля кожного опису гри буде розташовано QR-код з посиланням на відео гри.

Відеоверсію ігор буде розміщено на каналі YouTube КЗ «ООМЦКМ».

Матеріали надсилайте на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Телефони для довідок: 095-69-68-103; 096-23-30-513.

ПОЛОЖЕННЯ

Сховати метелика