Запрошуємо на онлайн зустріч з представниками Музею Революції Гідності | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо на онлайн зустріч з представниками Музею Революції Гідності

 18022022 copy

До роковин трагічних подій на Майдані говоримо про Свободу і цінності вільних людей 18 лютого о 13:00 на  онлайн зустрічі з представниками Музею Революції Гідності.

Як ми бережемо пам’ять про Героїв Небесної сотні та Майдан? Чи вдалося щось зібрати про них? У революційну зиму 2013–2014 років гурт однодумців, розуміючи історичний масштаб і суспільне значення подій, закликав зберегти для нащадків унікальні свідчення та розпочав збиральницьку роботу на барикадах і просвітницьку – в медіапросторі. Так у січні 2014 року виникла ініціатива "Музей Майдану", яка восени об’єдналася з ініціативою "Музей Свободи".

Музей Революції Гідності – це музей про свободу. Це багатоцільовий культурно-освітній центр, який зберігає пам’ять про боротьбу за права та свободи людини й розкриває особливості цієї боротьби.

Пропонуємо долучитися до трансляції на Facebook до нашої зустрічі із Юлією Смірновою – волонтеркою, громадською активісткою, учасницею Революції Гідності, працівницею Національного музею Революції Гідності та Віктором Кривоносовим, науковим співробітником Національно-меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності.

Сховати метелика