Запрошує художників Харкова і Харківської області прийняти участь у збірній онлайн-виставці | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошує художників Харкова і Харківської області прийняти участь у збірній онлайн-виставці

 

1209 copy copy

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» КЗ «ООМЦКМ» запрошує художників Харкова і Харківської області прийняти участь у збірній онлайн-виставці «Мистецький опір Слобожанщини».
️ Майже три місяці пройшло від початку жахливої війни, від того дня, коли російські окупаційні війська напали на Україну.
️ Митці, як і весь наш народ, відчувають цю трагедію по-різному. Тривога, біль, відчай, оптимізм, надія, відчуття єдності, радість від перемог... Але більшість художників не тільки рефлексують з приводу війни, але і виражають це у своїй творчості, кожен у своєму авторському неповторному стилі.
️ Основною метою виставки є демонстрація того, що наші слобожанські художники не залишаються осторонь драматичних і непростих подій для нашої країни, та за допомогою мистецтва можуть виражати свою позицію, надихати глядачів, та чинити культурний опір країні агресору у інформаційному просторі.

Для участі у виставці необхідно надіслати Ваші роботи на пошту  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  чи опублікувати їх у Facebook та Instagram з хештегом #мистецькийопірслобожанщини та позначити акаунт сторінки @Мистецтво Слобожанщини

У описі до кожної роботи потрібно зазначити ім’я автора, техніку і назву роботи.
Для виставки можна надіслати роботи (живопис, графіка, комп’ютерна графіка, цифровий живопис), які були зроблені після 23 лютого 2022 року.
Роботи будуть прийматися до 20 травня 2022 року.
Від одного автора приймаємо до 5 робіт, що увійдуть до онлайн-виставки «Мистецький опір Слобожанщини», яку буде презентовано з 24 травня 2022 року на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» КЗ «ООМЦКМ»
Приймаються роботи усіх бажаючих.

Чекаємо на ваші роботи, бажаємо творчого натхнення, та віримо у Перемогу
З повагою, Олена Осадча.

Сховати метелика