Харьковский областной организационно-методический центр культуры и искусства

folk
 
Основні культурно-мистецькі заходи КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва» на  2020 рік
 
Обласний онлайн фестиваль  художнього слова «Чарівний світ Слобожанської казки».
 

Нове у віртуальній галереї

Новая фотогалерея Центра

 

Новая фотогалерея Центра

 

Найближчі події

Немає подій

Календар подій

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваРусский языкEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Обласний семінар з популяризації традиційної української культури «Обрядова різдвяна їжа»

e-mail Друк

 DSC 0066

16 грудня 2015 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбувся обласний семінар з популяризації традиційної української культури «Обрядова різдвяна їжа» для керівників гуртків і студій декоративно-ужиткового мистецтва закладів культури Харківської області.

На семінарському занятті були присутні 23 керівника гуртків і студій образотворчого мистецтва міст та районів Харківської області.

Із привітальним словом виступила заступник директора КЗ ООМЦКМ з культурно-дозвіллєвої та творчої роботи Любов Миколаївна Мякіннікова.

Розпочала програму семінару Щербань Олена Василівна, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник науково-методичного відділу Харківського історичного музею, провідний популяризатор української традиційної культури Полтавщини, Харківщини, Сумщини із доповіддю про Слобожанські святкові страви та напої.

Продовжила семінар Семенова Мирослава Олександрівна, кандидат педагогічних наук, доцент Харківської гуманітарно-педагогічної академії, керівник зразкового фольклористично-етнографічного гурту «Мережка», Заслужена артистка України презентувавши методичний посібник «Різдвяні пряники Харківщини».

На завершення зустрічі учасники підвели підсумки роботи, поділилися своїми враженнями, отримали матеріали, корисні для використання у практичній роботі, а також сертифікат учасника. Усі присутні дійшли висновку, що семінар пройшов на високому професійному рівні, захопливо, жваво та динамічно. Учасники не тільки перейняли творчий досвід, але й отримали величезний позитивний заряд вражень.

Фотогалерея:

e-max.it: your social media marketing partner