Виставка ілюстрацій психіатра Світлани Ісаєнко «Невигадані історії вигаданих людей» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка ілюстрацій психіатра Світлани Ісаєнко «Невигадані історії вигаданих людей»

 14082020 1

З 14 серпня по 5 вересня 2020 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися виставка ілюстрацій психіатра Світлани Ісаєнко «Невигадані історії вигаданих людей» (у малому залі галереї).

Експозиція виставка представляє собою ілюстрації однойменної книги психіатра і психотерапевта Світлани Ісаєнко, в якій розповідається про дівчину-психіатра, її життя, її пацієнтах і любові, її болі і радощі. Ця книга про життя і смерть. Ілюстрації до книги, які намалювала сама Світлана, мають багато символів та змістів, і сприймаються на рівні асоціацій, тому кожен може знайти в них щось близьке.  Яскраві, лаконічні, щирі... Картини автора відкривають її з іншого боку. Не тільки, як професіонала, але і як людину, що відчуває і є небайдужою, зі своїм власним поглядом, людину, яка бажає змінити світ.

Завдяки "Невигаданим Історіям Вигаданих Людей" Ви зможете переглянути свій погляд на багато речей, які здавались буденними і звичними. Зможете подивитися на світ ширше, під іншим кутом, який раніше, можливо, вважали абсурдним. І можливо, виставка ілюстрацій до книги "Невигадані Історії Вигаданих Людей" дадуть поштовх новому витку Вашого життя і допоможе стати трішки щасливішими.

Довідка:

Ісаєнко Світлана Володимирівна лікар - психіатр, психотерапевт, 8.5 років пропрацювала в обласній психіатричній лікарні, з них 2 роки завідувала психіатричним відділенням пограничних і кризових станів, член Європейської асоціації психіатрів.

Закінчила Харківський Національний Медичний Університет. Паралельно магістратурі, проходила інтернатуру за фахом «психіатрія». Веде свій блог в Instagram, де показує, що психіатрія-це не страшно, також розповідає про симптоми і синдроми хвороб на прикладі монстрів. Є заочним аспірантом кафедри психіатрії та наркології та медичної психології. Засновник клініки ментального здоров'я «Dr.Isaenko» і автор унікальних психотерапевтичних курсів. Автор книги "Невигадані Історії Вигаданих Людей", яка була презентована 3 липня і вже продана у кількості більше ніж 1000 екземплярів.

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи); Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00; Тел.: (057) 705-15-50;

e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Сайт: www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини; You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва; Telegram: https://t.me/oblgallerymc; Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna 

 

Сховати метелика