Виставка робіт творчої родини Інни Бибич та Юрія Богмата «Барви душі» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Всесвітній день вишиванки

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Calendar of Events Print
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Виставка робіт творчої родини Інни Бибич та Юрія Богмата «Барви душі»
Thursday, 08 November 2018Hits : 7306

З 8 листопада по 8 грудня 2018 р. КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку робіт творчої родини Інни Бибич та Юрія Богмата «Барви душі».

Дерев’яні тарілки, ложки, різноманітні скрині, виготовлені Юрієм Богматом та розписані Інною Бибич виконані у неповторному авторському стилі. Техніки розпису індивідуальні, але вони зберігають та плекають традиційні національні українські мотиви і візерунки. Окрім дерев’яних виробів майстриня із захопленням займається авторським розписом тканин, робить ляльки та жіночі прикраси. А Юрій Богмат вирізьблює прекрасні сюжети та предмети побуту. За власними словами Інни Бибич – усі їх барвисті роботи створені за покликом душі.

Творчий шлях Інни почався з посади художника-оформлювача на Харківському заводі імені Малишева у 1975 р., а Юрій у минулому – інженер-конструктор науково-дослідного інституту. Життя майстрів змінювалось разом із життям країни, у якій вони народились, вчились та працювали. Попри усі складні життєві події та обставини, що виникали за 25 років їх подружнього життя, захоплення творчістю у родині залишалося незмінним та життєдайним.

Роботи Інни Бибич та Юрія Богмата добре знайомі відвідувачам «Слобожанського ярмарку», туристичних виставок, обласних та районних фестивалів та різноманітних культурно-мистецьких заходів в Україні. Ця талановита творча родина має безліч дипломів та відзнак.

Відкриття виставки відбудеться 8 листопада о 14.00.

Вхід вільний.

Location : Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, мала виставкова зала 2-го поверху.
Contact : Довідки за тел.: (057) 725-12-46, e – mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя. Детальніше про подію – на сайті: culturа.kh.ua
e-max.it: your social media marketing partner

Back