Персональна виставка живопису та графіки харківського художника Сергія Грічанка «My dream Israel» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Calendar of Events Print
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Персональна виставка живопису та графіки харківського художника Сергія Грічанка «My dream Israel»
Friday, 10 November 2017Hits : 3538

З 26 жовтня по 11 листопада 2017 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка живопису та графіки харківського художника Сергія Грічанка «My dream Israel». В експозиції представлено понад 40 робіт, в яких відображені види різних куточків мальовничого Ізраїлю.

Виставка «My dream Israel» дає можливість глядачам подивитися на цю прекрасну і дивну країну в творчих інтерпретаціях автора. Різноманітність релігій, культурних традицій і ландшафту привертає до цієї країни багатьох-багатьох людей, і залишає в пам'яті кожного з них незабутні враження.

Для робіт Сергія Грічанка характерний яскравий і насичений колорит, увага до деталей, експериментальний підхід до кольору і композиції. За допомогою вищевказаних художніх особливостей, автору вдається відобразити широку палітру емоцій та відчуттів, отриманих від поїздки на Святу землю - в Ізраїль.

У картинах художника глядач може побачити не тільки популярні пам'ятники, а й незвідані куточки цієї унікальної країни, доторкнутися до нового. Сергій Грічанок, маючи свій індивідуальний стиль, виробляє різний підхід до кожної роботи, для того, щоб підкреслити багатство і різноманітність побаченого та найщиріше і найповніше передати свої враження і внутрішні переживання.

Виставка художника Сергія Грічанка «My dream Israel» здатна занурити глядача в незабутню атмосферу подорожі по дивовижній країні, в якій гармонійно переплітаються тисячолітні традиції і сучасний життєвий уклад, природа і цивілізація, світ побуту і світ духу, фантазія і реальність.

Довідка: Сергій Грічанок

1963 р. – народився 19 червня у м. Харкові;

1982-1989 рр. – навчався у Харківському художньо-промисловому інституті;

З 1989 р. – працює в ХСШ № 133 «Ліцей мистецтв»; викладач вищої категорії, вчитель-методист, завідувач методичного об’єднання образотворчого профілю цього закладу.

Його учні – призери Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, стипендіати різних фондів, учасники міжнародних акцій. Сергій Грічанок – автор та куратор багатьох міжнародних проектів, член журі конкурсів у Росії, Білорусі, Польщі, Македонії, Чехії, Гонконзі. Бере участь у семінарах, майстер-класах, конференціях, пленерах і спільних проектах в Україні та за кордоном, має друковані статті у періодичних виданнях.

Персональні виставки:

2015 р. – приватна галерея «Костюринський провулок», кафе «BARISTA», Будинок вчених (Харків);

2016 р. – культурно-просвітній центр «Будинок Нюрнберга» (Харків)

Відкриття виставки 26 жовтня о 17:00 

Location : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Contact : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви, вихідні – неділя, понеділок Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Back

Сховати крашанки