Конкурс художніх ремесл XVII Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Calendar of Events Print
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Конкурс художніх ремесл XVII Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло»
Sunday, 18 March 2018Hits : 522

Запрошуємо дітей та молодь до участі у масштабних творчих змаганнях XVII Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло», що пройдуть у м. Харкові впродовж весни.

З 18 березня до 13 травня 2018 року триватимуть фестивальні заходи: конкурс художніх ремесл (18 березня), творчі змагання колективів та солістів (25 березня), заключна виставка робіт юних майстрів та науково-практична конференція (29 березня), гала-концерт переможців (13 травня).

Також звертаємо Вашу увагу, що цього року впроваджена нова конкурсна номінація – «Слобожанські оповідки» (казки, легенди, перекази в прозі, які були записані на території Слобідської України), конкурс відбудеться 25 березня.

Організаторами заходу є КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» та ГО «Спілка етнографів та фольклористів м. Харкова» за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації. Партнери – Харківська державна академія дизайну та мистецтв і Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького.

Умови та порядок проведення фестивалю зазначені в Положенні

Location : м. Харків
e-max.it: your social media marketing partner

Contact : Тел.: (057) 725-12-49, e – mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Back