Презентація персональної виставки з кольоропису Людмили Горбатенко «Всесвіт кольору» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Презентація персональної виставки з кольоропису Людмили Горбатенко «Всесвіт кольору»

vsesvit kolyory

25 червня 2019 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться урочиста презентація персональної виставки з кольоропису Людмили Горбатенко «Всесвіт кольору».

На заході Ви зможете ближче познайомитися з виставкою та її автором – Людмилою Горбатенко, з концепцією і особливостями представлених робіт та провести час в затишній і наповненій мистецтвом атмосфері.

Запрошуємо всіх бажаючих зануритись у загадковий та багатогранний «Всесвіт кольору»!

 Довідка: Горбатенко Людмила Павлівна – художник, член Національної спілки художників України. Доцент кафедри живопису Харківської державної академії дизайну і мистецтв. Учасник всеукраїнських та міжнародних конференцій та виставок. Сфера творчих інтересів – образотворче мистецтво, наука, література.

Народилась 20.02.1968 року, в с.Ордівка Харківської області. Вчилась у Південноміській ДХШ з 1980 по 1983рр. У 1987 році закінчила Харківське художнє училище, у 1987 - 1997 працювала викладачем спецдисциплін в Південноміській ДХШ, 2003 рік – випускниця ХДАДМ за фахом «монументальний живопис». Вчителі: О.Пронін, М.Гонтаров, О.Безруков, М.Носенков, Є.Котляр. У 2010 році закінчила аспірантуру ХДАДМ. У 2012 році захистила дисертаційну роботу за темою «Світлотональна палітра художнього образу у станковому живопису», результати якої впроваджені в навчальний процес дисципліни «Кольорознавство». Має близько 60-и наукових публікацій в Україні та за кордоном. Опубліковані авторські видання: «Повчальні казки» та «Розказки». Учасник обласних, міських, республіканських художніх виставок. Організує спільні виставки з учнями. Має вісім персональних виставок. Куратор проекту щорічного молодіжного образотворчого Фестивалю з 2002 року, регулярно проводить майстер-класи. Наразі працює доцентом кафедри «Живопис» ХДАДМ.

 Вхід вільний! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика