Лекція Юлії Харіної: «Фотографія в ХІХ столітті від технології до мистецтва. Частина 1» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Лекція Юлії Харіної: «Фотографія в ХІХ столітті від технології до мистецтва. Частина 1»

lekciya Yulii Harinoi

15 серпня о 17:00 у галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться лекція Юлії Харіної на тему: «Фотографія в ХІХ столітті від технології до мистецтва. Частина 1»

З плином часу все більш міцнішає думка про те, що у світі сучасних технологій немає мистецтва більш поширеного, ніж фотографія. Широка експансія цього виду творчості пов'язана з абсолютною доступністю фототехніки, посібників по її освоєнню, а головне, не слабшає до неї інтерес і широкий комерційний попит.

Однак, не зважаючи на те, що при загальному різноманітті інформації дізнатися всі деталі і подробиці цієї захоплюючої історії не складає великих труднощів, історія виникнення фотографії відома не всім. Ця лекція, вдаючись у виробничі подробиці розвитку технології (розчинення асфальту в лавандовому олії, наприклад), трохи відкриє завісу таємниць та розповість про зародження фотографії та про сфери її застосування в ХІХ столітті.

Вхід вільний! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).

Тел. / Факс: (057) 717-10-40; Е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; 

Сайт: www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини;

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna; 

Канал на YouTube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Сховати метелика