Персональна виставка художніх робіт харківського лікаря Ольги Прасол «Мій затишний світ» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Персональна виставка художніх робіт харківського лікаря Ольги Прасол «Мій затишний світ»

 afisha O Prasol

З 19 вересня по 5 жовтня 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка художніх робіт харківського лікаря Ольги Прасол «Мій затишний світ».

Ольга Прасол – професійний лікар-психотерапевт і невролог, працює у Харківській міській поліклініці №8. Але є в її житті місце і для творчості. Займаючись образотворчим мистецтвом в якості хобі, вона досягла успіху і у цій захоплюючій справі, радуючи і надихаючи глядачів своїми чарівними творами.

Автор постійно експериментує з технікою та матеріалами своїх робіт (олія на полотні, кава на бумазі, акрил на кортоні) та робить це в цікавій індивідуальній манері. На портретах і пейзажах зображено те, що надихає художницю та є близьким до душі: сім'я, близькі люди, рідний дім, тварини, подорожі, прекрасна природа і архітектура. Цікавими є і фантазійні композиції, в яких, у вигляді казкових алегорій, втілились відчуття та емоції художниці. Твори Ольги Прасол наповнені легкістю і теплом та налаштовують на романтичний настрій.

Ось що каже про свою творчість сама художниця: «Такий теплий світ я намагаюся створити в своїх роботах не випадково, адже у всіх нас чимало турбот і проблем, які іноді не дають можливості зупинитися, підняти голову і побачити в навколишньому світі добро і красу. І я дуже сподіваюся, що моє захоплення живописом подарує вам позитивні емоції, посмішку і бажання творити добро. Адже, якщо ми будемо випромінювати світло, всесвіт відзеркалить його нам».

Запрошуємо глядачів поринути у атмосферу краси і затишку, побувавши на виставці художніх робіт харківського лікаря Ольги Прасол «Мій затишний світ»!

Урочисте відкриття виставки відбудеться 19 вересня о 17:00!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи); Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00 Тел./Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50; e - mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ;

Сайт:www.culturа.kh.ua; Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

Канал на YouTube - Харьковский областной центр культуры и искусства

 

Під час роботи персональної виставки живопису харківського лікаря Ольги Прасол «Мій затишний світ» відбудеться ряд культорологічних заходів:

20 вересня о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «Поезія як любов, любов як поезія».

21 вересня о 16:00 – презентація книги-фотоальбому відомого фотографа Володимира Оглобліна «Час Федецького», присвяченої видатному фотографу кінця XIX – поч. ХХ століття.

26 вересня о 17:00 – лекція на тему: «Історія моди. Небезпечна мода минулого. Частина 1». Лектор Юлія Харіна.

2 жовтня о 17:00 – творча зустріч з автором персональної виставки художніх робіт харківського лікаря Ольги Прасол «Мій затишний світ».

3 жовтня о 17:00 – творча зустріч з організаторами виставки живописних творів американського художника Шрі Чинмоя «Птахи мріють про мир-свободу».

Сховати метелика